Gerillák az ingatlanpiacon

Amikor kezdő tőke és kapcsolatok nélkül építesz ingatlan birodalmat.

Neked szól a Gerillák az ingatlanpiacon könyv ha nem tudod …

hogyan indulj el 0 Ft-ból, 0 kapcsolattal stratégiád tervezése

hogyan szerzezz befolyást az ingatlan piacon

hogyan cserélj ingatlant

hogyan alkudj

mit csinálnak a nagy ingatlan befektetők?

hogyan vásárolod be magad az ingatlan piacra feltűnés nélkül

Miért olvasd el a könyvet?

Magamról annyit, hogy egy vidéki családban nőtem fel, és ami talán a legfontosabb ott is szocializálódtam.  Nem voltunk benne semmijen üzleti élethez kapcsolódó tevékenységben.

Tudtam, hogy csak a tanulás tud kimenteni ebből a veremből, mert jobb életet akartam, mint a szüleinek van, és valaha is lehet.

A nevem nem érdekes, mert én is egy gerilla lettem az ingatlan piacon ennek a könyvnek a hatására. Előtte is volt már ingatlan vásárlásom és értékesítésem is, de mindent a saját bőrömön kellett kitapasztalnom, tanulnom.

Akkor még nem tudtam, hogy milyen lehetőségeim vannak, mire figyeljek, mik a jelek, és hogyan tudok jól alkudni. Ettől függetlenül sikeresnek éreztem magam az ingatlan befektetéseimben.

Nem gondoltam volna, hogy mennyivel jobban lehet ezt a befektetési formát űzni, ha elolvasom, és feldolgozom, kijegyzetelem ennek a könyvnek a tartalmát. Ma már a megtérüléseimmel tudom bizonyítani magamnak, és kétkedő családomnak, hogy megéri tanulni másoktól.

Ezek után természetes, hogy mind a két szerző Kőházi Csaba Ingatlanos álmok klubját és Dombóvári Dénes Földbirtokos klubját is elvégeztem.

Csatlakozz a GERILLÁK közé!

Könyv

7.990 Ft

Hangoskönyv

7.990 Ft

E-Book

7.990 Ft

Könyv csomag

17.990 Ft